Dezintoxicarea organismului

Omul constă dintr-un număr mare de celule, numărul lor depăşeşte un trilion, şi fiecare dintre ele are nevoie de apă, fără de care livrarea oxigenului şi a substanţelor nutritive este imposibilă. Cu ajutorul apei, celula îmbogăţită, elimină în spaţiul intercelular deşeurile, iar apoi, folosind acelaşi lichid, ele sunt eliminate prin intermediul organelor sistemului excretor, respectiv, se menţine activitatea normală vitală a fiecărei celule, care produc astfel energia necesară omului şi asigură funcţionalitatea completă a organismului.

De aceea aveţi nevoie de curăţarea periodică a organismului, prin aportul de apă, care furnizează substanţe nutritive la celule, îndepărtează pe cele inutile şi menţine echilibrul. Vă recomandăm consumul de zi cu zi a cel puţin 1 litru de apă pură (anume apă, nu doar lichide - suc, ceai sau cafea). Desigur, buna funcţionare a tuturor organelor vitale a unei persoane depinde nu numai de apă: există mulţi factori care duc la diverse boli.

Dezintoxicarea organismului: de ce este necesară?

Cauze a unor defecţiuni şi dereglări în organism sunt foarte multe, una dintre cele mai importante – este ecologia. Organismul uman acumulează de-a lungul vieţii substanţe nocive, care duc la boli cronice (în primul rînd este vorba de toxine şi metale grele). Dacă locuiţi în oraş sau megapolis, unde sunt mai multe zone industriale ar trebui să efectuaţi în mod periodic curăţarea preventivă a organismului. Aceasta nu va permite acumularea substanţelor nocive în organism şi evitarea efectului lor dăunător.

Dezintoxicarea organismului este bună nu numai pentru prevenirea bolilor, ea ajută să înfruntăm cele existente deja, şi este un mare ajutor în îmbunătăţirea sănătăţii.

Ea elimină toxinele si impurităţile. Cu ajutorul curăţirii organismul putem scăpa de excesul de greutate, se îmbunătăţeşte starea pielii. Un alt motiv important pentru curăţirea organismului –sunt alergiile.

Toate acestea, de obicei, ne încurajează să ne implicăm cu seriozitate în starea noastră de sănătate. Astăzi sunt destul de multe modalităţi de curăţare a organismului. Important e să ţinem minte că toate acestea ar trebui să fie sigure, în caz contrar, în loc să scăpăm de o oarecare boală cronică, putem acumula noi probleme de sănătate.

Dezintoxicarea organismului cu apa «DonatMg»

Modul de consum «Donat Mg»:

Timpul de consum Cantitatea Temperatura de consum Modul de consum Durata tratamentului
Pe stomac gol 300-350 ml Încălzit Rapid 5-6 săptămîni
Înainte de prînz 200-300 ml Temperatura camerei Lent
Înainte de cină 200-300 ml Temperatura camerei Lent

Ecologia rea - nu este unicul factor negativ care afectează sănătatea noastră. Alimentele care conţin cantităţi excesive de pesticide, nitraţi şi substanţe chimice, de asemenea, "otrăvesc" organismul. Cu toate aceastea, excepţional de bine luptă apa minerală «Donat Mg»: întregul proces de curăţare a corpului, efectuat de apă în timpul tratamentului, trece neobservat pentru persoană, avînd în vedere, desigur, respectarea corespunzătoare a schemei de tratament utilizate. «Donat Mg» contribuie la intensificarea procesului de activitate a celulelor, promovează curăţarea eficientă a organismului; este un dezintoxifiant, fară să irite mucoasa intestinală şi fără a perturba flora organismul.

Conținutul înalt de magneziu în apa «Donat Mg» scade adicția față de fumat, alcool și droguri; alte elemente vicioase ce participă în intoxicarea organismului.

Cursul de curăţare eficient a organismului, cu apa minerală «Donat Mg» ar trebui să continue cu consumul apei minerale «Sulinka» (recepţia, cu 15-20 de minute înainte de masă). Ea poate ajuta cu dezintoxicarea de metale grele, precum şi să elimine produsele de descompunere formate în urma proceselor de activitate a organismului , din spaţiile intercelulare.

La finalizarea unui curs de tratament cu apă minerală «Donat Mg», păstrînd în acelaşi timp dieta obişnuită, şi fără a schimba gusturile alimentare, mulţi notifică pierdere în greutate în medie de 2-8 kg.